Varastotilojen vuokraus

Varastotila vailla?

Tarjoamme turvallisen, tehokkaan ja helpon väli- ja pienvarastointipalvelun yksityisille ja yrityksille. Hyvin suunnitelluissa ja vartioiduissa varastoissamme on helppo toimia. Tiloissa ei ole portaita tai kynnyksiä, ja varastoitavan tavaran kuormaus ja purkaminen hoituu sisällä kuivassa ja lämpimässä. Saat käyttöösi henkilökohtaisen kulkukortin, jolla pääset varastoosi joka päivä kello 06-22 välillä.

Varastomme ovat huipputurvallisia ja niiden monipuolinen hälytyslaitteisto edustaa viimeisintä tekniikkaa. Varastomme ovat vakuutusyhtiön hyväksymiä, ja voit vakuuttaa varastotilasi joko itse, tai ottaa vakuutuksen kauttamme.

Hyödynnä välivarastointia esimerkiksi vesivahinkojen, remonttien, muuttojen tai muiden yllättävien muutoksien sattuessa.

Vai tarvitsetko vain lisää tilaa? Tuo ylimääräiset tavarat pienvarastoitavaksi turvallisesti lämpimään tilaan. Valitse itsellesi sopivan kokoinen varasto ja tuo tavarasi meille säilytykseen. Varastoinnin lisäksi tarjoamme myös tavaroiden kuljetusta varastolle ja varastolta haluamaasi osoitteeseen.

Toimipisteemme sijaitsevat Loviisassa ja Kirkkonummella. Varastomme ovat avoinna asiakkailemme, joka päivä kello 06-22. Henkilökunta tulee paikalle sopimuksen mukaan.

Huomioithan, että näiden tuotteiden varastointi on kiellettyä:

  •  palavat nesteet

  •  räjähteet

  •  muut luokitellut vaaralliset aineet

 

Varastotilojen hinnat

  Pienvarastointi Loviisa Kirkkonummi

      1 m2 35 €/kk 1 m2 40 €/kk

      2 m2 59 €/kk 2 m2 65 €/kk

      4 m2 102 €/kk 4 m2 120 €/kk

      6 m2 136 €/kk 6 m2 170 €/kk

      8 m2 169 €/kk 8 m2 210 €/kk

      10 m2 255 €/kk

 

Isommista tiloista tarjous erikseen!

 

Pitkäaikaisvarastointi

Kirkkonummen toimipisteessä mahdollisuus myös edulliseen pitkäaikaisvarastointiin. Tavaroiden siirtäminen varastoon ja varastosta pois tapahtuu Varatilan henkilökunnan toimesta, eikä asiakkaalla ole itsenäistä pääsyä varastotilaan. Hinta 20 €/m2 ja sopimuskausi on vähintään 6 kk. Loistava ratkaisu esimerkiksi esonkityyppiseen varastointiin, kuten kesäkalusteet tai talvivarusteet yms.

Vuokraukseen liittyvät muut kulut

Hinnat alv 0%. Yritysasiakkaille hintoihin lisätään alv 24 %.

 

Avainkorttipantti 20 €, jota vastaan saat käyttöösi henkilökohtaisen kulkukortin omaan varastoosi. Pantti palautetaan sopimuksen päätyttyä avainkorttia vastaan.